VIDEO / Gina Butiuc, designerul care demonstrează că niciodată nu e prea târziu

Gina Butiuc a fost invitata emisiunii Fashion Time, de la UBB Radio Online, unde a vorbit despre cariera sa de designer vestimentar, începută abia la vârsta de 30 de ani. Atelierul său este în Oradea, însă locuiește la Cluj.

“Această înclinație o am din familie, pentru că suntem o familie de artiști, iar pentru a face acest lucru, consider că e nevoie și de talent”, spune designerul.

Cu toate că are studii în alte domenii, a reușit să se impună pe această piață, în care după cum spune ea “lipsește aproape totul, iar pentru un începator este aproape imposibil să se lanseze dacă nu are în spate o potență financiară considerabilă.”

Designeul recunoaște importanța promovării care se face prin prezentările de modă, iar ceea ce face ea, nu mulți designeri fac.

“Nu prezint în cadrul unor evenimente pentru că în România publicul nu este selectat, astfel că îmi organizez evenimentele mele în care prezint doar eu, iar publicul este cel pe care mi-l doresc.”

Cu toate că are o experiență de 13 ani în domeniu, surprinzător este faptul că nu se vede făcând acest lucru la infinit. Gina are și o pasiune pentru scris, a început să lucreze la două cărți și speră că le va termina în curând: “Peste 10 ani mă văd pe o insulă pustie, stând la soare și scriind”.

Printre cei care poartă hainele unicat semnate Gina Butiuc, se află și fondatorul celebrului site de sfaturi vestimentare pentru bărbați, Laci Nagy.

Cosmin Criste

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.