pui pe sticlă

Dacă vrei un pui la rotisor, dar nu ai o rotiserie în preajmă sau nu vrei să ieși din casă, îți recomandăm rețeta de pui pe sticlă, care dă cărnii același gust și aceeași frăgezime ca și în cuptoarele marilor rotiserii.

Găsești mai jos rețeta deliciosului preparat.

Mod de preparare – Pui pe sticlă

Se spala bine puiul si se introduce asa intreg pe o sticla de bere fara eticheta.

Se condimenteaza bine, apoi se creasteaza cate putin si se baga cate un catel de usturoi. Introduceti puiul la cuptor punand sticla in tava cu jumatate de apa.

Coaceti la inceput la temperatura mica, iar dupa aceea la temperatura mare cam o ora  si jumatate, pana se rumenesc bine.

Merg foarte bine, cu cartofi natur sau pai.

Pofta buna!

Ingredientele si cantitatile le gasesti aici

Citește și

Crema de zahar ars – rețeta din copilărie