Personal Training Studio Summer School – școală de vară pentru copii

Vara și școala merg bine împreună atunci când energia și pofta de viață a copiilor este încurajată într-un mod sănătos. În perioada 4 – 27 iulie 2017, copiii sunt așteptați la PTS Summer School, un atelier special inițiat în cadrul Personal Training Studio by Emilia din Cluj-Napoca.

Timp de 4 săptămâni, cei mici vor fi ghidați înspre jocuri și exerciții, dansuri, antrenamente distractive, dar și competitive, jocuri în bazin și chiar ateliere de gătit.

Copiii vor fi împărțiți pe două grupe de vârstă: de 4-6 ani și de 7 – 13 ani, iar activitățile din cadrul PTS Summer School se vor desfășura de 2 ori pe săptămână, în zilele de marți și joi.

Abonamentul PTS Summer School  include mai multe activități

Săptămâna 1:
– Marți, 4 iulie, 09:00 – 10:30 -> Jocuri și exerciții în parcul de aventură din Baza Sportivă Gheorgheni.
– Joi, 6 iulie, 17:00 – 18:30 -> Învățăm să dansăm cu Emilia Cotul la Personal Training Studio by Emilia

Săptămâna 2:
– Marți, 11 iulie, 09:00 – 10:30 -> Antrenamente distractive și jocuri de competiție pe stadion.
– Joi, 13 iulie, 17:00 – 18:30 -> Seminar dedicat părinților cu privire la modul în care gândirea și atitudinea lor îi influentează pe copii. Seminarul va fi susținut la Personal Training Studio by Emilia de către Pop Ionuț Eugen – certificat de către Theta Healing Institute of Knowledge USA în domeniul dezvoltării personale, al meditației, vindecării fizice și emoționale, precum și al eliberării de convingeri mentale sabotoare. Între timp, într-o încăpere alăturată, copiii vor viziona un film educațional surpriză.

Săptămâna 3:
– Marți, 18 iulie, 17:00 – 18:30 -> Antrenamente Animal Flow la PTS by Emilia
– Joi, 20 iulie, 09:00 – 10:30 -> Antrenamente și jocuri în bazin, la Ștrand Clujeana. Activitățile vor avea loc sub supravegherea lui Radu Conea, antrenor de natație și salvamar, alături de ceilalți antrenori PTS by Emilia.

Săptămâna 4:
– Marți, 25 iulie, 17:00 – 19:30 -> Atelier de gătit la Yamba Garden. Vom învăța să gătim deserturi delicioase și vom descoperi împreună cât de distractivă poate fi o astfel de activitate. În cazul copiilor sub 6 ani, este necesară și prezența părinților.
– Joi, 27 iulie, 17:00 – 19:00 -> „Copilul antrenor” – schimb de roluri și medalierea participanților.

Prețul abonamentului este de 200 lei / copil și include toate activitățile menționate mai sus.

Vara este prilej de bucurie, de distracție, de mișcare! PTS Summer School vine în întâmpinarea copiilor și le propune să se bucure de aceste momente într-o manieră sănătoasă, dinamică și distractivă.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii