Acasă Lifestyle La cafeneaua Două Boabe – Baciu ești mereu binevenit cu laptopul ca...

La cafeneaua Două Boabe – Baciu ești mereu binevenit cu laptopul ca să lucrezi

La cafeneaua Două Boabe Baciu ești mereu binevenit cu laptopul ca să lucrezi

Dacă te afli în căutarea unei locații confortabile cu vibe cool și oameni faini, în care să poți savura o cafea de specialitate, recomandarea noastră este Două Boabe Baciu.

Locația este una extrem de confortabilă și spațioasă, ideală pentru zilele în care vrei să îți iei un moment de respiro și să te deconectezi de la celelalte activități.

Care este cel mai mare avantaj? La cafeneaua Două Boabe – Baciu poți merge oricând cu laptopul să lucrezi.

Dacă ești la curent cu agitația generală produsă de refuzul tot mai frecvent al cafenelelor din Cluj-Napoca în privința celor care vor să vină cu laptopul, află că la Două Boabe Baciu nu există această restricționare.

Ba din contră, sunt așteptați în locație atât studenții, cât și freelancerii sau antreprenorii care se află în căutarea unei cafenele liniștite din care să poată lucra, savurând specialitățile casei.

De asemenea, cafeneaua este prietenoasă cu copiii. Dacă încă ești în căutarea unui loc în care să te recreezi împreună cu cei mici, Două Boabe Baciu vă așteaptă cu drag, având în plan amenajarea unui loc de joacă special configurat pentru cei mici. Acum că știi acest lucru, nu mai e necesar să îi lași acasă de fiecare dată când ieși în oraș.

Totodată, locația este pet friendly. Animalele de companie sunt la fel de bine primite și nu există restricții în acest sens, atât timp cât toată lumea se simte în siguranță și poate să se bucure de spațiul pus la dispoziție.

Acum că te-ai convins de faptul că locul este pentru tine, indiferent de cine îți va ține companie atunci când alegi să îi vizitezi, trebuie să îți prezentăm și oferta locului.

Se servește doar cafea de specialitate, proaspăt măcinată, din regiuni cunoscute precum Columbia, Ethiopia, Peru, Brazilia și Costa Rica. Printre celelalte băuturi calde și reci vei regăsi: ceai, ciocolată caldă, bubble tea, limonadă sau fresh de fructe.

De asemenea, în locație vei regăsi și o serie de gustări precum sandwich-uri și croissante (cu unt sau sunca și cascaval), pain au chocolat etc.

Pe viitor, echipa își propune să amenajeze o terasă exterioară și să introducă servirea preparatelor calde.

Cafeneaua Două Boabe Baciu este singura de acest fel din cartier și promite un cadru reconfortant în care sunt așteptați cei aflați în căutarea celor mai speciale preparate de cafea, precum și persoanele dornice să găsească acel spațiului ideal pentru munca remote.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version