Frumoasa clujeancă Eliza Ancău a câştigat marele premiu al concursului Miss Globe Charity Queen

Câştigătoare a locului I la ediţia precedentă, Eliza Ancău a spulberat şansele celorlalte competitoare din întreaga lume şi a obţinut anul acesta titlul cel mare a prestigiosului concurs Miss Globe Charity Queen, desfăşurat în Taiwan.

Dacă anul trecut a revenit din Coreea de Sud cu titlul de  1st Runner Up la Miss Global Beauty Queen Seul, 2016, anul acesta, Eliza Ancău, de la Agenţia Euromedels Cluj-Napoca a participat în  Penghu Island la concursul Miss Globe Charity Queen, convingând din nou juriul acestui concurs de faptul că frumuseţea autentică şi netrucată, dublată de inteligenţă şi rafinament sunt imbatabile. La concurs au participat 80 de tinere reprezentante a 80 de ţări din întreaga lume.

Absolventă a Facultăţii de Relaţii Publice şi Comunicare, Eliza Ancău participă cu succes la competiţiile de profil, pe care le câştigă cu graţie şi eleganţă. Prezenţa ei în Taiwan ca reprezentată a României a venit în urma câştigării selecţiei naţionale organizate de InfoFashion România, deţinătoarea licenţelor internaţionale.

Ţinuta de gală din finala competiţiei a fost creată de cunoscutul designer Cătălin Botezatu, iar costumul  tradițional stilizat a fost creat de Iulia Sasu. De-a lungul şederii şi a evenimentelor premergătoare concursului, Eliza a purtat ţinute asigurate de La Donna Fashion.

„ Nu-i uşor să fii frumos şi nici neapărat un avantaj. Ajută uneori, adesea e o piedică. Se pare că lumea aceasta, a concursurilor mi se potriveşte” ne mărturisise anul trecut Eliza Ancău după concursul de la Seul.

„Faptul că sunt curioasă să văd cum se face un lucru devine o pasiune pentru mine, spunea Eliza. Vreau mereu să fac altceva. M-am săturat de birou, vreau să fac şi altceva, m-am gândit la ai mei, o perioadă am făcut papioane, dar vrem şi alte lucruri. Probabil o să mă liniştesc la un moment dat şi voi găsi un lucru pentru care să spun „Asta vreau să fac toată viaţa!” a mai spus Eliza, căreia se pare că îi reuşeşte tot ce face.

Agenţia de modele Euromodels, condusă de Lili Mihacea se poate mândri de azi cu un nou trofeu care vine să confirme frumuseţea fetelor reprezentate cu dragoste şi grijă maternă de inimoasa coordonatoare. “Lucrez de 6 ani cu Eliza, unul din cele mai valoroase modele ale agenţiei noastre şi ne mândrim nu doar cu frumuseţea ei, ci şi cu omul frumos din interior. Eliza Ancău are toate calităţile unei învingătoare şi încă multe pe deasupra.

Este al treilea concurs internaţional la care participă, marele premiu de aici este onorant şi ne bucură nespus de mult” a mai adăugat Lili Mihacea, creatorul şi mentorul Agenţiei Euromodels.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii