Cei mai prost îmbrăcați politicieni clujeni din 2013. Vezi și cine se respectă

Politicianul trebuie să reprezinte cetățenii cu o anumită ținută și nu se poate afișa în fața presei ca și cum ar veni de la stână.

Locul 1 îi revine lui Valentin Cuibus, șeful Inspectoratului Școlar Județean Cluj, care deși poartă ceasuri scumpe, nu știe să-și aleagă vestimentația. Este inadmisibil să te afișezi în fața oamenilor cu cămașă cu mânecă scurtă. Poate lui Cuibus îi face plăcere să le arate tuturor părul de pe mână și ceasul aurit. Mai mult decât atât cravatele pe care le poartă nu au aspect plăcut. Sunt late cât Someșul și au culori deranjante. Costumele sale sunt cu minim 1-2 numere mai mari și nu par deloc de calitate.

Valentin Cuibus

 

Locul 2  îi aparține președintelui Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu. Domnule Uioreanu, ce fac consilierii dumitale? Ca șef al județului trebuie să ai prestanță. În primul rând costumele par cumpărate de pe oser, cravatele nu vă ajută deloc, iar pantofii butucănoși vă strică întreg aspectul, pe lângă faptul ca nu știți să-i asortați cu costumele. Altă problemă, învățați să vă deschideți corect nasturii de la sacou. Senzațional – mustața – nu vă ajută cu nimic, ba chiar vă încurcă.

Horea Uioreanu

Locul 3 este detinut de Remus Lapușan, președinte PSD Cluj. Acesta de multe ori nu știe să-și aleagă ținutele. Pantofii din nou nu-l ajută, ci îl îmbătrânesc, neavând nici o formă. Consilierii lui nu-l sfătuiesc în acest plan deloc. La banii pe care-i câștigă ar putea să-și facă costume la comandă, nu să poarte haine cu 2 numere mai mari și cravate de proastă calitate.

Remus Lapusan

Nici Emil Boc nu este de exclus din circuit, deși are costume de calitate, la culori are mari probleme, poartă mult culoarea negru, parcă este în doliu tot timpul.

Emil Boc

Cei mai bine îmbrăcați politicieni clujeni sunt în urmatoarea ordine:
Aurelia Cristea, care acordă o atenție deosebită hainelor.

Aurelia Cristea

Mihai Seplecan 

Rareș Stelian Rusu

Rares Rusu

 DE IONUȚ GEANĂ

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

comentarii

 • O singura intrebare: cel care a scris acest articol ce studii in materie de fashion are? Oare nu ar fi frumos sa va limitati la lucrurile la care chiar va pricepeti? Ma scuzati, au fost 2 intrebari

  • 1. Studiez moda de minim 2 ani (business. Clasic-elegant), mai ales tradiția din familia mea pe modă. La mine este mai ales o pasiune constantă.
   2. Politicienii sunt nevoiți să se îmbrace cum trebuie, pentru că reprezintă un grup de oameni,o idee. In concluzie este un lucru la care mă pricep, pe lângă altele.

 • Ideea e urmatoarea: cei prost imbracati sunt chiar politicieni, pe cand ceilalti niste gusteri. In special Szeplekan si Rusu sunt niste papitoi, in ordinea enumerata ;)

 • Nu toţi politicienii sunt PROST … îmbrăcaţi!!
  Doamna Aurelia CRISTEA este chiar SUPER, nu numai îmbrăcată, ci si asortată.
  Inteligenţa se manifestă şi în felul CUM se poartă, nu numai în CE poartă.
  Dr. Q