Acasă Justiție Takacs Gyorgy a fost condamnat la închisoare pe viață după ce și-a...

Takacs Gyorgy a fost condamnat la închisoare pe viață după ce și-a ucis copilul

Takacs Gyorgy a fost condamnat la închisoare pe viață după ce și-a ucis copilul

Taximetristul clujean Takacs Gyorgy a fost condamnat la închisoare pe viață de Tribunalul Cluj, după ce și-a ucis copilul. Băiețelul de 8 ani din Cluj a fost dat dispărut de mama lui pe 25 iulie. Trei zile mai târziu a fost găsit mort în mașina tatălui său.

Takacs Gyorgy a fost prins în aceeași zi. El și-a recunoscut vina și a fost trimis în judecată luni, 23 noiembrie.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, remis in noiembrie 2020, Tacacs Gyorgy a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului calificat.

Procurorii susţin că în sarcina inculpatului s-a reţinut că în noaptea de 25 iulie 2020, după o prealabilă activitate de premeditare, şi-a înjunghiat fiul de 8 ani cu un cuţit, provocându-i decesul. Bărbatul a fost prins după trei zile în zona localităţii Filea de Jos, comuna Ciurila, informează Ziua de Cluj.

„Urmărirea penală s-a desfăşurat faţă de inculpatul arestat preventiv începând cu data de 29.07.2020, acesta recunoscând procurorilor săvârşirea faptei. În cursul urmăririi penale s-a stabilit că după comiterea crimei faţă de fiul său, inculpatul a încercat să îşi suprime viaţa. În cuprinsul rechizitoriului, procurorii au propus pedeapsa detenţiunii pe viaţă”, se arată în comunicat.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version