Takacs Gyorgy a fost condamnat la închisoare pe viață după ce și-a ucis copilul

Takacs Gyorgy a fost condamnat la închisoare pe viață după ce și-a ucis copilul

Taximetristul clujean Takacs Gyorgy a fost condamnat la închisoare pe viață de Tribunalul Cluj, după ce și-a ucis copilul. Băiețelul de 8 ani din Cluj a fost dat dispărut de mama lui pe 25 iulie. Trei zile mai târziu a fost găsit mort în mașina tatălui său.

Takacs Gyorgy a fost prins în aceeași zi. El și-a recunoscut vina și a fost trimis în judecată luni, 23 noiembrie.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, remis in noiembrie 2020, Tacacs Gyorgy a fost trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului calificat.

Procurorii susţin că în sarcina inculpatului s-a reţinut că în noaptea de 25 iulie 2020, după o prealabilă activitate de premeditare, şi-a înjunghiat fiul de 8 ani cu un cuţit, provocându-i decesul. Bărbatul a fost prins după trei zile în zona localităţii Filea de Jos, comuna Ciurila, informează Ziua de Cluj.

„Urmărirea penală s-a desfăşurat faţă de inculpatul arestat preventiv începând cu data de 29.07.2020, acesta recunoscând procurorilor săvârşirea faptei. În cursul urmăririi penale s-a stabilit că după comiterea crimei faţă de fiul său, inculpatul a încercat să îşi suprime viaţa. În cuprinsul rechizitoriului, procurorii au propus pedeapsa detenţiunii pe viaţă”, se arată în comunicat.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii