Acasă Justiție Managerul Institutului Oncologic din Bucureşti, reţinut de DNA

Managerul Institutului Oncologic din Bucureşti, reţinut de DNA

Dan Nicolae Straja a fost reţinut, noaptea de joi spre vineri, de procurorii DNA pentru 24 de ore, după mai multe ore de audieri.

Dan Nicolae Straja, managerul Institutului Oncologic din Bucureşti, a ajuns, joi seara, la sediul DNA pentru a fi audiat în dosarul în care procurorii au făcut percheziţii în patru spitale din Capitală.

La sosire acesta, întrebat de jurnalişti dacă a luat vreodată mită, a spus că nu a luat niciodată. De asemenea, Dan Nicolae Straja a mai declarat că nu a favorizat niciodată oameni de afaceri.

Procurorii DNA au efectuat, joi, percheziţii la Spitalul Clinic de Urgenţă „Bagdasar Arseni”, în biroul managerului Bogdan Păltineanu iar la Spitalul Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Alexandru Obregia” în biroul Elenei Postolache – şef laborator şi la în birourile utilizate de Serviciul Achiziţii. Verificări sunt şi la sediul Institutului Clinic Fundeni, în biroul managerului Carmen Orban şi în biroul Emiliei Grigore. La sediul Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trerstioreanu” se ridică documente din biroul managerului Dan Nicolae Straja şi din cel al şefului de Serviciu Anatomie – Patologică – Mădălina Gabriela Radu.

Prejudiciul este estimat la 2,6 milioane euro, faptele fiind comise în perioada 2008 – 2016.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version