Fostul inspector școlar general-adjunct, Peter Tunde, la pușcărie! Curtea de Apel a respins apelul acesteia la sentința prin care a fost condamnată la doi ani și șase luni de închisoare cu executare

Curtea de Apel Cluj a respins, astăzi, ca nefondat apelul fostului inspector școlar general-adjunct, Peter Tunde, la sentința Tribunalului Cluj de condamnare a acesteia la doi ani și șase luni de închisoare cu executare.

Peter Tunde a fost condamnată pe 29 ianuarie 2015 la închisoare cu executare pentru trafic de influență, după ce în toamna anului trecut a fost prinsă în flagrant în timp ce primea o sumă de bani ca să intervină pe lângă membrii comisiei de Bacalaureat al unui liceu clujean pentru favorizarea unor candidaţi.

Fostul inspector școlar general-adjunct și-a recunoscut vina și a fost cercetată și, ulterior, judecată, în stare de arest la domiciliu.

”În şedinţa publică de astăzi, 27.04.2015, în cauza privind pe PETER TÜNDE ILONA CSILLA şi PERŞA VASILE-FELICIAN, Curtea de Apel Cluj a hotărât respingerea , în baza art. 421 pct. 1 lit. b) C.p.p., ca nefondată a apelurilor declarate de inculpaţi împotriva Sentinţei penale nr. 41 din 28 ianuarie 2015 a Tribunalului Cluj.

De asemenea, în baza art. 424 alin 2,3 C.p.p., s-a dispus deducerea din durata pedepsei aplicate inculpatei PETER TÜNDE ILONA CSILLA, durata reţinerii, arestării preventive şi a arestului la domiciliu de la 01 09 2014 la zi.

Sentinţa este definitivă.”

– se arată într-un comunicat al Curții de Apel Cluj remis astăzi publicității.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.