Doi procurori au decis să părăsească barca Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Florin Magyar și Dănilă Suciu, foști procurori generali ai Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, au solicitat eliberarea din funcţia de magistrat prin pensionare, cererea celor doi urmând să fie analizată, marţi, 30 iunie de Consiliul Superior al Magistraturii, notează Ziarul Făclia.

Magyar deține o experiență de peste 20 de ani în magistratură, în prezent ocupând funcția de procuror general adjunct în cadrul Parchetului Curții de Apel Cluj. Pe parcursul carierei, Florin Magyar a deținut funcția de procuror-șef al Serviciului Teritorial Cluj al DNA și a activat în cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Crimă Organizată și Terorism. Începând cu 2008, magistratul a ocupat funcția de procuror general al Parchetului Curții de Apel Cluj, iar din 2014 deține funcția de procuror general adjunct în cadrul acestei unități de parchet.

Odată cu pensionarea lui Florin Magyar, funcția de procuror general adjunct al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj ar urma să fie preluată de Gyula Fabian. Cel de-al doilea procuror care a solicitat eliberarea din funcție prin pensionare este Dănilă Suciu, acesta ocupând și el funcția de procuror general al Parchetului în perioada 2002-2004.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău