Deputatul PNL de Cluj, Adrian Oros, a câştigat procesul cu ANI

“Pe data de 21 octombrie 2014, Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal din cadrul Curţii de Apel Bucureşti a judecat pe fond dosarul 2.291/2/2014 în care deputatul PNL Cluj, Nechita-Adrian Oros a contestat Raportul de evaluare nr.10314/G/II/12.03.2014 al Agenţiei Naţionale de Integritate (ANI), prin care deputatul clujean era declarat incompatibil.
Instanţa a admis acţiunea şi a decis anularea raportului de evaluare al ANI .
Decizia instanţei Curţii de Apel Bucureşti demonstrează că în România, cu toate că se mai înregistrează ingerinţe ale unor politicieni de la vârf, există numeroşi magistraţi care îşi fac datoria, nu acceptă să-şi păteze cariera şi actul de justiţie nu este viciat.
Faptul că instanţa Curţii de Apel Bucureşti a anulat raportul de evaluare al ANI, arată că deputatul Adrian Oros a avut dreptate când şi-a susţinut nevinovaţia, iar demersul său în justiţie a fost unul corect.”, comunică PNL Cluj.
Conform ZiardeCluj.ro , deputatul clujean Adrian Oros (PNL) a fost declarat incompatibil de catre oficialii Agentiei Nationale de Integritate(ANI) pentru ca a detinut simultan functia de administrator al unei societati si cea de parlamentar. Oros sustine, insa, ca s-a adresat ANI inca de la inceputul mandatului, iar agentia l-a asigurat ca nu este incompatibil.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.