Bărbatul din Manaștur care și-a măcelărit mama a fost arestat preventiv. Cum si-a motivat fapta

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Cristian Călin Mișin, bărbatul care și-a măcelărit mama și a încercat să-și ucidă fratele în același mod, a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile. Judecătorul de drepturi și libertăți a admis cererea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj așa cum a fost formulată, respectiv arest pentru omor și tentativă la omor.

Pentru că bărbatul are o problemă la un picior, fiind degerat în trecut, atunci când locuia pe străzi alături de concubină, judecătorul l-a lăsat să stea pe bancă în sală.

În fața instanței, clujeanul a spus că regretă faptele. A mai adăugat că se simțea marginalizat în familie și nedreptățit totodată. Omorul și tentativa la omor au fost puse de asasin pe seama consumului de alcool, inclusiv în noaptea crimei, dar și a unor conflicte care mocneau de mai mult timp.

Reamintim, la data de 11 mai, în jurul orei 01:30 dimineața, bărbatul și-a înjunghiat mama de mai multe ori în cap și torace. Apoi, clujeanul a încercat să-și omoare fratele în același mod. Grozăvia s-a petrecut pe strada Ion Meșter.

După crimă, clujeanul a sunat la 112 și a dat vina pe fratele său pentru moartea mamei lor. Anchetatorii au reușit să dovedească cine este adevăratul criminal, iar bărbatul și-a recunoscut faptele într-un final.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău