Polițiștii au oprit un botez cu 100 de persoane organizat într-un spațiu închis. Au fost aplicate sancțiuni usturătoare

Amendă record pentru un șofer. Trebuie să plătească 20 de mii de lei. Permisul i s-a suspendat până în 2024 după ce a comis 16 infracțiuni rutiere

Un sucevean a reușit să ia cea mai mare amendă din România atunci când vine vorba de încălcarea regulilor din trafic. Acesta a fost sancționat cu 20.880  lei pentru 16 infracțiuni pe care le-a comis în trafic. Printre acestea se numără și viteză excesivă, deplasare pe contrasens și neoprire la semnal.

Mesajul Ministerului Afacerilor Interne

Permisul suspendat până în 2024…

Amendă de 20.880 lei…

Acestea sunt cele mai mari sancțiuni date vreodată unui șofer și de ele a “beneficiat” un tânăr de 20 de ani din orașul Siret, județul Suceava.

16 nereguli la regimul rutier au identificat polițiștii suceveni, în timp ce îl urmăreau pe acesta pentru că nu a oprit la semnalele lor.

Nu este nici o greșeală, abaterile constând în viteză excesivă (mult peste 100 de km/h în localitate), neoprire la semnal sau deplasare pe contrasens, fiind înregistrate la ore diferite și la indicatori, kilometri diferiți, astfel că au fost cumulate.

O singură înregistrare a radarului privind viteza excesivă înseamnă 90 de zile de suspendare a permisului.

Într-un final, Ionuț și Mihai, cei pe care îi vedeți în poză, alături de colegii lor, au reușit să-l blocheze pe tânărul teribilist, înainte de a pune în pericol viața cuiva.

Vă rugăm să conduceți prudent, pentru a nu vă pune viața în pericol… atât pe a dumneavoastră, dar și pe a celorlalți participanți la trafic!

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii