Interviu Sofian Zereik, președintele agenției Z TOUR: vacanța este un medicament antistres

DSC_0010

Sofian Zereik, președintele agenției de turism Z TOUR indică locațiile turistice alese cel mai des de clujeni: Grecia, Antalia, Tunisia, Egipt, pachete de Spania (Costa Dorada, Costa Brava), Portugalia, plus City Break.

Articolul continuă mai jos:
farmec.ro - Livrăm frumusețe!

Cei care dispun de resurse financiare aleg combinația Bali-Singapore, Mexic, Santa Lucia, Republica Dominică, Kenya, Tanzania (pentru Safari).

Compania Z TOUR vrea să le ofere clienților “medicamente antistres”.

De exemplu în Republica Dominicană, la un preț de aproximativ 1000 de euro, clientul beneficiază de all inclusive, cu toate taxele de aeroport.

În  Tunisia, Egipt, Antalia de la 450 de euro pe persoană, turistul dispune de all inclusive, cu plecare din Cluj.

În Italia, Spania, pachetul pornește de la aproximativ 280-300 euro.

Președintele companiei Z TOUR, Sofian Zereik pune pe tapet următoarele chestiuni:

Orice turist trebuie să aibă încredere în agenția de turism, din primul moment când intră în agenție, contează foarte mult onestitatea și consilierea. Biletele ieftine se cumpără cu aproape jumătate de an înainte.

Contează foarte mult pentru noi, să-l facem mulțumit pe client și competența în birou, să fim ca un doctor în sala de operații, plus marketingul ridicat. Foarte important: clientul nu trebuie să plece cu stres în vacanță!

Recomandarea oamenilor este cea mai bună reclamă din lume pentru orice companie, firmă. Trebuie să te ridici la un nivel de marketing foarte ridicat, să fii în primul onest cu tine , ca să poți fii onest și sincer cu clienții.

Suntem de 12 ani pe piață. Compania este un supermarket, avem peste 200 de tur operatori în toată lumea, noi putem vinde tot ce înseamnă: Oceanul Indian, Caraibe, Africa, City Break, Europa, Abu Dhabi, Dubai, Tunisia, Egipt. Nu are voie nimeni, dacă vrea să aibă succes într-o companie, să-i zică clientului „NU AM”. Eu, ca patron muncesc 15 ore pe zi.

Tinerii care pleacă în luna de miere, aleg destinații exotice precum: Santa Lucia, Jamaica, Bali-Singapore.

România este o țară cu natură foarte fumoasă, avem și mare, avem absolute tot, dar nu avem infrastructură.

Ca și companie de succes, ai nevoie de competență maximă, onesitate, să nu faci concurență neloială, ca și cum aș vinde eu un lucru care nu există și alții ar vinde un lucru care există. Mai ai nevoie de geografia turimsului, turi operatori locali foarte serioși pe care te poți baza, care nu-ți abandonează turiștii când sunt probleme. Vacanța are un rol de a veni acasa cu un tonus, un medicament antistres.

DSC_0019

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

1 comentariu

  • sofian e baietas de baietas, om de cuvant. un strain care a facut performanta in Romania pe piata turismului.