ULTIMĂ ORĂ – Incendiu la catedrala din Nantes, Franţa VIDEO

Un incendiu de proporții are loc în aceste momente în interiorul catedralei din oraşul francez Nantes. Pompierii fac eforturi disperate să oprească flăcările. Dezastrul a ost anunţat sâmbătă dimineaţă de către pompierii din departamentul Loire-Atlantique, informează Le Figaro.

Articol recomandat: Inundații la Palermo, după cea mai mare ploaie din istoria orașului. Doi oameni au murit VIDEO

Totul se întâmplă în interiorul catedralei din oraşul francez Nantes.

Pompierii au fost înștințați cu privire la această situație la ora locală 07.44. Ei au susținut că incendiul este unul „important”.

„Focul nu este controlat, este în desfăşurare. Este un incendiu important”, au spus autorităţile, care au precizat că 70 de pompieri au fost trimişi la faţa locului.

Ouest France a relatat că un număr mare de poliţişti a fost trimis în zonă şi că a fost închis cartierul. Site-ul cotidianului a adăugat că „este posibil ca orgile să fi fost afectate”.

Este a doua oară când francezii se confruntă cu o astfel de situație. La 28 ianuarie 1972, turla catedralei gotice Saint-Pierre-et-Saint-Paul, situată în centrul oraşului Nantes şi construită între secolele XV şi XIX, a fost distrusă de flăcări.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii