Hoț filmat cum își dezinfectează mâinile și-și face cruce în biserică, înainte de a fura banii din cutia milei VIDEO

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Camerele de supraveghere dintr-o biserică din Ucraina au surprins un hoț cu frică de coronavirus și de Dumnezeu, care și-a dezinfectat mâinile și și-a făcut cruce înainte de a fura banii din cutia milei, scrie Publika.md.

Pe imaginile postate pe Facebook de Biserica romano-catolică Adormirea Maicii Domnului din orașul ucrainean Svaliava se vede un bărbat care intră în biserică și merge direct la cutia milei. Individul ia mai întâi un teanc de măști de protecție pe care biserica le pune la dispoziția enoriașilor, le îndeasă în buzunar și își dezinfectează mâinile.

Bărbatul își dă apoi șapca jos și își face cruce, după care începe să cerceteze cutia milei. El o întoarce cu susul în jos și scoate câteva bancnote pe care le bagă în buzunar, dar are grijă să nu ia toți banii din cutie. Pentru că a rupt puțin cutia, care pare de carton, încearcă să o aranjeze la loc, mai ia câteva măști, își pune una pe figură și iese din bisreică.

Întreaga scenă a fost înregistrată de camerele video ale bisericii și postate apoi pe Facebook, cu titlul „Un hoț evlavios în biserica noastră”.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău