Formula rapidă de studiu a limbilor străine în 4 săptămâni după metoda lui Leo Anders

Multilingvistul de 64 de ani, Leo Anders, care vorbește fluent 20 de limbi străine a prezentat formula sa inovatoare de învăţare a limbilor străine  în 4 săptămâni. Această metodă permite ca în scurt timp să comunici cu ușurință într-o limbă străină. Poliglotul  danez lansează o provocare școlilor tradiționale de limbi străine.

75.000 de italieni au renunțat deja la metodele tradiționale ineficiente de învățare a limbilor străine și au început să studieze după metoda lui Leo Anders.

Care este formula perfectă de învățare a unei limbi străine în 4 săptămâni ?

Metoda lui Leo Anders diferă de cele tradiționaleEa poate fi  utilizată cu plăcerea și cu entuziasmul unui copil. În metoda sa nu există loc pentru plictiseală sau oboseală. Leo Anders a creat timp de 15 ani un program special multimedia pentru studiul on-line, în care a pus tot ce știa din aria limbilor și  tot ceea ce i-a permis să învețe pe cont propriu 20 de limbi străine. Metoda pe care a creat-o permite obţinerea fluenţei lingvistice rapide şi este denumită  Ling Fluent.

De ce dă rezultate rapide metoda Ling Fluent?

  1. Accelerează de cinci ori procesul amintirii prin utilizarea simulană a două simţuri pe parcursul învăţării.
  2. Creează la nivelul creierului scheme lingvistice, care în timpul dialogurilor în limba străină sunt utilizate în mod automat şi natural.
  3. Împiedică uitarea cuvintelor. Prin utilizarea metodei îţi aminteşti rapid memorizarea unei limbi la nivelul creierului, ceea ce nu are nicio legătură cu învăţarea prin memorare.

La ce apelează metoda lui Leo Anders ?

Indiferent dacă se începe de la zero , fie că vorbiţi o limbă străină foarte bine – această metodă va accelera de 3 ori studiul unei limbi. Dacă veţi învăța de la zero, după 4 săptămâni, veţi fi capabili să comunicaţi bine în noua limbă străină. Dacă v-ați însușit deja elementele de bază ale unei limbi,  atunci vă veţi îmbunătăți pronunția și veţi învăța aproximativ 200 de cuvinte noi pe zi. Dacă cunoașteți deja foarte bine o limbă străină, veţi învăța prin Ling Fluent două, trei sau chiar patru limbi foarte repede .

„Metoda mea ameliorează procesul prin care îţi aminteşti lucruri. În timpul învăţării de cuvinte noi acţionează atât emisfera cervicală dreaptă, cât şi cea stângă. Cuvântul ajunge în emisfera stângă, iar imaginea care îi corespunde, în cea dreaptă. Îţi vei aminti orice cuvânt sau expresie cu ajutorul unui cuplu de simţuri simultan, văz şi auz, de aceea se va întâmpla instantaneu.

În plus, am regrupat întregul material pe secţiuni speciale, prin intermediul a ceea ce se învaţă şi cuvinteşe în baza asemănărilor. Fiecare dintre acestea se învaţă în ambientul lingvistic natural, adică în fraze, căci nu are sens să înveţi cuvinte separate. Trebuie să le poţi utiliza pe loc, altfel nu ţi le vei mai aminti.

În timpul elaborării metodei am descoperit ceva interesant, creierul nostru îşi aminteşte mai repede cuvinte ale căror semnificaţii nu le cunoaşte, de aceea e  mai bineca ânainte  să vezi cuvântul, să-l auzti mai înainte într-o frază sau singur şi abia după aceea să-i afli înţelesul. De fapt, aşa învaţă copiii., întâi cuvîntul şi abia apoi sensul. Graţie acestei succesiuni se formează în creier o reţea de asocieri multuple, care permite accelerarea procesului amintirii de cinci ori”.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

comentarii