Detenție pe viață

Detenție pe viață pentru ucigașul a șapte persoane. Una dintre victime era româncă

A fost dată sentința de detenție pe viață pentru un cipriot care a ucis șapte persoane, respectiv cinci femei și doi copii.

Criminalul este un căpitan cipriot, din cadrul forțelor armate ale Republicii Cipru, pe nume Nikos Metaxa. Acesta a ucis, în Cipru, șapte persoane, între care trei femei și doi copii de origine filipineză, o femeie originară din Nepal și o româncă. Femeile veniseră în Cipru pentru a lucra ca femei de serviciu sau bone în această țară, două dintre filipineze fiind însoțite și de copiii lor minori.

Nikos Metaxa a primit mai multe sentințe de detenție pe viață, pentru cele șapte omucideri dovedite. La ultima înfățișare a procesului, Metaxa și-a recunoscut crimele, dar a spus că nu își explică ce anume l-a determinat să ajungă la gestul final. Căpitanul cipriot a cerut iertare familiilor victimelor, în mijlocul unei reprize de plâns puternic, pe fondul unei depresii accentuate.

Ucigașul va fi depus într-un centru de detenție de maximă siguranță din Cipru, fără posibilitate de eliberare condiționată.

Citește și Bebeluș ucis pentru că plângea. Vinovații, condamnați la 8, respectiv 5 ani de închisoare

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Vezi și Nodulii tiroidieni și cancerul. Ce trebuie să știi

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare