UPDATE: Un clujen a vandalizat aseară 11 mașini de pe str. Nicolae Titulescu

Inspectoratul Județean de Poliție Cluj transmite că aseară un clujean a vandalizat 11 mașini de pe strada Nicolae Titulescu. Vandalul, în timpul nopții, s-a dus și a distrus mai multe oglinzi retrovizoare, s-a urcat pe capotele mașinilor și a sărit pe acestea. Pagubele sunt doar de natură materială. Până acum, 4 dintre proprietari au făcut plângere pentru acest incident.

Comunicatul IPJ

„In noaptea de 19/20 septembrie a.c., in jurul orei 02.40, polițiștii din cadrul Politiei municipiului Cluj-Napoca – Sectia 3 Poliție au fost sesizati cu privire la faptul ca pe strazile Nicolae Titulescu, respectiv Liviu Rebreanu, din municipiu, o persoana necunoscută a vandalizat mai multe autoturisme care se aflau parcate.

La fata locului, polițiștii au identificat un numar de 11 autoturisme avariate.

Articolul continuă mai jos:

In cauza se efectueaza cerfetari in vederea identificarii autorilor si tragerea acestora la raspundere penala pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, fapta prevazuta si pedepsita de Codul penal.

Pana in acest moment, 4 persoane s-au deplasat la sediul Politiei municipiului Cluj-Napoca pentru a depune plângere prealabilă.”

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii