UPDATE: Un clujen a vandalizat aseară 11 mașini de pe str. Nicolae Titulescu

Inspectoratul Județean de Poliție Cluj transmite că aseară un clujean a vandalizat 11 mașini de pe strada Nicolae Titulescu. Vandalul, în timpul nopții, s-a dus și a distrus mai multe oglinzi retrovizoare, s-a urcat pe capotele mașinilor și a sărit pe acestea. Pagubele sunt doar de natură materială. Până acum, 4 dintre proprietari au făcut plângere pentru acest incident.

Comunicatul IPJ

„In noaptea de 19/20 septembrie a.c., in jurul orei 02.40, polițiștii din cadrul Politiei municipiului Cluj-Napoca – Sectia 3 Poliție au fost sesizati cu privire la faptul ca pe strazile Nicolae Titulescu, respectiv Liviu Rebreanu, din municipiu, o persoana necunoscută a vandalizat mai multe autoturisme care se aflau parcate.

La fata locului, polițiștii au identificat un numar de 11 autoturisme avariate.

In cauza se efectueaza cerfetari in vederea identificarii autorilor si tragerea acestora la raspundere penala pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere, fapta prevazuta si pedepsita de Codul penal.

Pana in acest moment, 4 persoane s-au deplasat la sediul Politiei municipiului Cluj-Napoca pentru a depune plângere prealabilă.”

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii