Un alt primar din județul Cluj a primit condamnare definitivă

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Justiția nu închide ochii în cazul primarilor clujeni, iar după cazul de săptămâna trecută al lui Sașa Valer (primar Tritenii de Jos), a venit rândul edilului din Valea Ierii să fie condamnat definitiv la închisoare, conform Monitorul de Cluj.

Gabriel Alexandru Duma este acuzat de abuz în serviciu în formă continuată și a fost condamnat definitiv de către Curtea de Apel Cluj. Pedeapsa constă în doi ani și opt luni de închisoare cu suspendare, cu un termen de supraveghere de 3 ani.

Acestuia i s-a interzis, totodată, dreptul de a ocupa orice funcție publică, implicit din rândul autorităților dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat pe o perioadă de 2 ani.

Mai mult, Duma va fi obligat să presteze și muncă în folosul comunității. Procurorii îl acuză pe acesta că ar fi declarat mincinos în documentele oficiale faptul că stadionul construit în comună, finanțat prin Ministerul Dezvoltării, ar fi avut și pistă de alergat, când, de fapt, aceasta lipsește cu desăvârșire.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău