Sunteti aici:DiverseTurdeanul Stelu Luca provoacă opoziția, care îl atacă pe primarul Municipiului Turda, la o dezbatere publică, pe proiecte

Turdeanul Stelu Luca provoacă opoziția, care îl atacă pe primarul Municipiului Turda, la o dezbatere publică, pe proiecte

Publicat in data

Turdeanul Stelu Luca provoacă opoziția, care îl atacă pe primarul Municipiului Turda, la o dezbatere publică, pe proiecte

Iată că nu doar politicienii se satură, deseori, de lupta asta surdă, deseori, fără reguli, în care atacurile sunt orbești. Un simplu cetățean al municipiului Turda, Stelu Luca, s-a săturat să vadă cum primarul este supus unui tir continuu de atacuri, niciunul fondat pe fapte reale, și lansează o provare inedită: invită opoziția la o dezbatere publică, pe proiecte, nu pe vorbe.

„PROVOCARE PUBLICĂ,

Eu, Luca Laurean Stelian, în calitate de cetățean al municipiului Turda, provoc la o dezbatere publică, în direct sau cum vor ei, pe PROIECTE, toți vorbitorii de ocazie care sunt președinți ai partidelor politice din opoziția Consiliului Local al municipiului Turda în acest mandat 2020 – 2024. Mai precis, președintele USR, președintele PMP și președintele PSD.

Și acum, dragii mei vorbitori de ocazie și novici în politică, am să vă aduc aminte, așa ca și cultură generală, sunt în politică la nivel local și național de peste 24 de ani. Am avut mai multe proiecte, din care, mare parte, deja s-au pus în practică la nivel local, chiar și național, iar la acel moment mulți dintre dumneavoastră erați încălțați cu pantofii întorși și șosetele pe dos.

Am fost Vicepreședinte PSD, Președintele Organizației 13 minorități al PSD, Președinte UNPR, Vicepreședinte în Consiliul Național al UNPR, consilier în Senatul României, consilier ai Deputatului Vasile Siporan la Camera Deputaților.

Deci, stimați domni, aștept răspunsul dumneavoastră la provocarea lansată public de mine.

PS. Puteți sa veniți și cu caietele de notițe„, scria Stelu Luca, pe Facebook, pe 27 ianuarie.

Ei bine, așa cum, de altfel, era de așteptat, până pe 1februarie NU a răspuns nimeni provocării lansate de Stelu Luca.

„LAȘITATEA ȘI…. OPOZIȚIA DIN CONSILIUL LOCAL TURDA
Acum câteva zile am lansat o provocare publică opozitiei din consiliul local al municipiului Turda. Provocarea lansata de mine către reprezentanții partidelor politice din opoziția
consiliul local al municipiului Turda, pe programe, se referea la ,,bărbații ” politici din opoziție în special la președinții formațiunilor politice PMP, USR ȘI PSD.

Ce să vezi? Niciunul dintre ei nu a acceptat. Am așteptat o zi, două, cinci zile, dar… NIMIC.
Aș fi vrut să discutăm față în față, despre programe de interes local, proiecte care vizează comunitatea urbană, dar…nimic. Sunt cu gura mare pe Facebook unde au două-trei like-uri și atât.
În rest… par oameni fără valoare politică, un soi de lașitate în formă pură.

PS. VA CURGE MULTĂ APĂ PE RÂUL ARIEȘ PÂNA VĂ VEȚI MATURIZA POLITIC, DOMNILOR OPOZANȚI!!! MULȚI DINTRE DUMNEAVOASTRĂ AȚI AJUNS ÎN CONSILIUL LOCAL PRINTR-O CONJUNCTURĂ, LA REDISTRIBUIRE. ASTA VĂ DENOTĂ VALOAREA…. ZERO!

Eu, Stelu Luca și.. atât„, a scris turdeanul, dezamăgit, pe Facebook.

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Ultimele articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...

Sotia patronului Nello Construct, condamnată la închisoare pentru că a bătut minori

In sfârșit, s-a facut dreptate în cazul a două familii din Turda a căror...

Alte articole

Doi Grași pe ROȘU, bârfitori de radio-șanț vor să pună mâna pe Primaria Câmpia Turzii

Petre Pop și Adrian Mischian, doi bărbați fatali aflați la a doua tinerețe, unul...