Șoferii vor vedea în oglinda retrovizoare scris „AITILOP” după rebranduirea de 75 de milioane de euro a mașinilor MAI

Polițistul brașovean, Marian Godină, spune că inscripția de pe mașinile poliției este greșită. Potrivit polițistului brașovean, ar fi trebuit să scrie „AITILOP”, astfel încât, atunci când se uită în oglindă, șoferii să citească „POLITIA”. Numai că pe capota noilor mașini scrie „POLITIA”, ceea ce înseamnă că atunci când se vor uita în oglindă, șoferii vor citi „AITILOP”.

„Am vazut că mulți s-au revoltat că pe noile mașini de poliție nu mai e drapelul. Este, mai mic dar este. Dar unul n-ați fi observat că pe capotă scrie POLITIA, nu AITILOP, așa cum ar fi trebuit. Cine știe, poate vor fi re-rebrenduite. Alți bani, altă distracție”, a scris Godină în postare.

Ministerul Afacerilor Interne a decis să schimbe schema de culori a mașinilor Poliției Române. Noile autospeciale au fost colantate în culorile albastru și galben, cu elemente de culoare verde fosforescent. În acest fel, noul design este în concordanță cu cel al altor state UE, iar orice cetățean va putea recunoaște acest tip de model în Europa. De asemenea, mașinile Poliției se vor diferenția mai clar de cele ale Poliției Locale.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii