Primarul Emil Boc începe lupta contra trotinete„Este în dezbatere publică regulamentul”

Primarul Emil Boc și-a exprimat și în trecut dezaprobarea față de trotinetele electrice care au împânzit străzile Clujul. Acum, odată cu noul mandat, începe și lupta primarului contra noilor mijloace de transport. Așadar, primarul pune în dezbatere publică un regulament care ar trebui să reglementeze trotinetele electrice.

„Ei au pus, cum se spune, căruța înaintea cailor. Au venit înainte de a aștepta reglementarea orașului. În mod normal, ei trebuiau să aștepte ca regulamentul să fie aprobat. De aceea, se trezesc cu trotinete în lac. Probabil că cetățenii sunt enervați că i-au agasat fără să respecte prima dată legea și după aceea să vină (nr: cu trotinetele pe străzi)”, a explicat primarul Emil Boc.

„Vreau să fiu bine înțeles: e nevoie de trotinete ca mijloc alternativ de mobilitate în oraș. Sunt un susținător al reglementării utilizării acestora, astfel încât toți să avem loc în acest oraș. E loc și pentru bicicletă, și pentru trotinetă, și pentru autobuz, și pentru mașini în anumite circumstanțe, condiții. Totul să fie reglementat, să știm pe unde avem voie să circulăm, de unde o luăm (nr: trotineta), unde o lăsam și care e responsabilitatea fiecăruia. Vom intra în normalitate după parcurgerea procedurilor legale”, a declarat edilul.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii