Parcul Ștefan Cel Mare se va moderniza cu peste 12 milioane de lei, bani de la Primărie. Toate informațiile despre achiziție

Parcul Ștefan Cel Mare, cel din spatele Teatrului Național Lucian Blaga, reprezintă unul dintre cele mai pupulare parcuri ale municipiului Cluj-Napoca. Mai multe grupări de firme au participat la licitație, dar firma câștigătoare este GARDEN CENTER GRUP S.R.L.. O firmă cu sediul în județul Ilfov care a mai reușit să câștige în 2019 contracte pe bani publici, din toată țara, în valoare de 8 milioane de lei.

Primăria municipiului Cluj-Napoca, i-a mai atribuit un contract în 2019 în valoare de 36 de mii de lei pentru proiectare și documentare. Era vorba de Parcul 14 iulie. Până acum proiectul nu a fost pus în practică momentan. De asemenea, modernizarea Parcului Ștefan Cel Mare nu va fi cătuă de o singura firma, ci de un consorțiu. În acest consorțiu se aflăși Eco Garden Construct. Aceasta a primit în 2019 un contract pentru proiectarea Parcului Ștefan Cel Mare a primit încă aproximativ 50 de mii de euro.

Lucrările vor fi finalizate până în octombrie 2021.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii