Peste 100 de pacienți confirmați cu COVID-19 au ieșit din spital la cerere, în ultimele 24 de ore

Managerul Spitalului Județean din Cluj-Napoca este confirmat cu COVID-19. Acesta susține că este sigur că nu a contactat virusul din spital

În urma unei testări pentru noul coronavirus, Petru Șușca, managerul Spitalului Județean Cluj a fost confirmat pozitiv.

În urma unei testări contracost, efectuată la cerere, acesta a declarat că a fost confirmat pozitiv cu COVID19. Este asimptomatic și este momentan în izolare a domiciliu.

„Da, confirm că am fost testat pozitiv cu coronavirus. Am fost testat la cerere, contracost. Sunt asimptomatic, nu am niciun fel de simptom, am gust, am miros. Este a șasea oară când mă testez la cerere, pentru că am considerat că, având în vedere că numărul de cazuri a crescut foarte mult, ar fi bine să mă testez o dată la două săptămâni, cu taxă. Am început să mă testez din nou, cum m-am testat și înainte, cu taxă și am ieșit pozitiv. Sunt în izolare la domiciliu”, a declarat Petru Șușca.

În urma anchetei epidemiologice, nu au fost depistați cu coronavirus alți angajați, managerul adăugând că nu a contractat virusul din spital.
„Ancheta epidemiologică a fost realizată la spital și nu este niciun coleg pozitiv, dintre cei evaluați. Sigur nu este din spital, este din afara spitalului, dar nu știu de unde”, a mai spus Șusca.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii