Luptătorul clujean care nu crede în coronavirus: „Un cuvânt presei mâncătoare de că***!”

Călin Marincuș, luptătorul care nu crede în coronavirus și voia să se angajeze în Spitalul de Boli Infecțioase în plină pandemie, l-a huiduit astăzi pe Orban și a jignit presa clujeană. Acesta a fost revoltat, mai ales, pentru modul cum trebuie să se comporte copiii la școală. 

„Ne condamnați și copiii să nu poată respira. Toată lumea are mască după ce dumneavoastră ați fost filmat în timp ce fumați în birou fără mască”, susține Marincuș.

Scandalagiul a continuat prin a-și exprima credințele politice, pentru ca mai apoi să jignească presa clujeană.

„Sunteți o slugă mai mare decât Dacian Cioloș și un trădător mai mare decât Victor Ponta. Ați venit să-l susțineți pe domnul Emil Boc? Vă amintesc că la București l-ați susținut pe Nicușor Dan. Aici, domnul Boc are contra candidat de la USR. Așadar, aici e dușmănie, acolo e cumetrie. Mare politician domnule premier sunteți în perioada în care suntem în starea de alertă, lumea este disperată, iar dumneavoastră faceți campanie electorală. Acesta este PNL-ul de astăzi, urmașii brătenilor. Vai de capul nostru!”, adaugă Marincuș.

„Un cuvânt presei din Cluj-Napoca mâncătoare de căcat, sclavilor USR-ului: Dacă mă credeți extremist, vă invit la o discuție filmată.”

Sursa video: Monitorul de Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii