Klaus Iohannis: „Nu intenționez să revenim la starea de urgență

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Klaus Iohannis, în urma unei vizite la INSP, a declarat că nu intenționează să revină la starea de urgență. Mai mult, acesta a punctat faptul că toate restricțiile se vor lua la nivel local, ci nu național după cum s-a întâmplat în trecut. Președintele României face pași către descentralizare.

Pe aceeași temă: „Orban a făcut al doilea test COVID-19”

”Am făcut o vizită la INSP, institut despre care se vorbește foarte mult în ultima vreme. Am vrut o discuție directă cu experții din domeniu. Am găsit oameni dedicați, competenți, care se străduiesc să facă față unei situații complicate de pandemie. Mi-au prezentat Institutul, domeniile de care se ocupă și evident am discutat despre mersul panemiei de la noi. Înainte să detaliez, vreau să spun că am apreciat munca lor, proiectele în curs și faptul că se preocupă foarte mult de resursa umană, de aparatura specifică și de extindere. Aceste rezultate pe care le obțin au un impact în politica statului.

Despre pandemie am discutat destul de mult, mi-au prezentat viziunea lor, aici, la Institut. Abordarea noastră este cam la fel, nu trebuie să intrăm în panică, dar să fim conștienți că ne aflăm într-o situație de sănătate publică gravă. Dacă vrem o viață aproapiată de normalitate, e nevoie să respectăm normele: purtarea măștii, distanță, igienă mâinilor, evitarea aglomerărilor”, declara Klaus Iohannis.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău