În trafic și în autobuze polițiștii au făcut razii. Numărul și suma amenzilor este mare

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

În municipiul Cluj-Napoca, în această zi polițiștii au acționat făcând razii. Scopul acestora a fost impunerea siguranței și respectarea normelor  de combatere și prevenire a COVID-19.

 

”La data de 9 iulie a.c., în intervalul orar 16.00-19.00, polițiștii rutieri și de ordine publică din cadrul Poliției municipiul Cluj-Napoca au desfășurat o acțiune pe raza întregului municipiu”, informează IPJ Cluj.

Polițiștii au legitimat 288 de persoane și au verificat peste 200 de vehicule. În urma verificărilor s-au impus 140 de sancțiuni contravenționale, majoritatea fiind abateri cu privire la normele de circulație.

 

Au fost  aplicate 38 de sancțiuni pentru nerespectarea regimului legal de viteză, fiind reținute 4 permise de conducere pentru depășirea vitezei legale cu peste 50 km/h; 36 de sancțiuni au fost aplicate pentru nepurtarea centurii de siguranță; 19 sancțiuni au fost aplicate pietonilor care au traversat neregulamentar; 5 au fost aplicate conducătorilor auto pentru folosirea telefonului mobil în timpul conducerii și 21 de sancțiuni pentru alte abateri.

 

Au fost reținute și două permise auto pentru nerespectare regulilor la trecerea cu cale ferată și unui alt șofer i-a fost suspendat permisul pentru alcoolemie. Alte cinci certificate de înmatriculare au fost retrase de polițiști pentru expirarea valabilității Inspecției Tehnice Periodice.

 

În cadrul COVID-19, polițiștii rutieri au procedat la verificarea în trafic a unui număr de 34 de mijloace destinate transportului public de persoane, ocazie cu care au constatat și aplicat un număr de 16 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 3.500 de lei, persoanelor care nu purtau mască de protecție.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău