Horia Șulea se judecă în Apel în urma condamnării la 3 ani de închisoare cu suspendare. Primarul va fi judecat la 3 zile după alegeri

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

În urmă cu două săptămâni, la publicarea sentinței penale care îl condamna pe Domnul Șulea , scriam despre situația previzibilă în care acesta va contesta, cu siguranță, hotărârea Instanței Judecătoriei Cluj-Napoca.

Pe aceeași temă: Șulea a primit  trei ani de închisoare din cauza atribuirii ilegale a contractelor de salubrizare și deszăpezire

Cauza a fost programată la Curtea de Apel Cluj pentru data de 30 septembrie. Primarul din Florești, Horia Șulea a explicat situația apelului său și care este versiunea lui în ceea ce privește acuzațiile care i s-au adus.

“Acea făcătură de proces. Da, am fost condamnat la trei ani cu suspendare, nu mai are importanță ce și cum. Mi s-a ridicat sechestrul asigurator, pentru că nu s-a constatat o pagubă. Am fost condamnat subiectiv, nefiind acea pagubă. În schimb, dacă m-ați întreba ce ați face în situația în care ai fost în 2013, de a lăsa oamenii în zăpadă și oamenii fără o sursă de existență, m-aș face penal subiectiv pentru toți floreștenii mei. Mi-au dat termen pentru data de 30 septembrie la Curtea de Apel, la trei zile după alegeri, dacă acestea vor rămâne în 27 septembrie. Sunt convins de nevinovăția mea, sper ca și instanțele superioare să se convingă de nevinovăția mea. Nu am putut face altceva decât să intervin la momentul respectiv, în baza unor comenzi pe care le-am emis atunci, pe loc, neavând un buget alocat. În 2013, bugetul de stat a fost votat în luna aprilie, iar din fericire în ianuarie la Florești a nins și a nins intens. V-am spus, pentru floreștenii mei, în situații similare, aș face la fel și aș deveni același penal subiectiv”, a spus Șulea la radio Napoca FM.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău