Acasă Diverse Gala Premiilor „Rada Mihalcea pentru Tineri Cercetători în Știință și Inginerie”

Gala Premiilor „Rada Mihalcea pentru Tineri Cercetători în Știință și Inginerie”

gala premiilor
Foto: Pixabay

Gala Premiilor „Rada Mihalcea pentru Tineri Cercetători în Știință și Inginerie”. Vineri, 16 august 2019, de la ora 18.00, la Centrul de Cultură Urbană Casino, va avea loc cea de-a 5-a ediție a Galei Premiilor „Rada Mihalcea pentru Tineri Cercetători în Știință și Inginerie” – se arată într-un comunicat al Primăriei Cluj-Napoca.

Premiile “Rada Mihalcea pentru Tineri Cercetători în Știință și Inginerie” sunt oferite de Primăria municipiului Cluj-Napoca ca o recunoaștere a tinerilor cercetători din domeniul științei și ingineriei care, prin munca lor, au demonstrat excelența și au adus contribuții extraordinare societății prin activitatea desfășurată.

Gala Premiilor „Rada Mihalcea pentru Tineri Cercetători în Știință și Inginerie”

Câștigătorii acestei ediții a concursului vor primi premii în bani astfel: pentru locul I 3000 $, locul II 2000 $ și pentru locul III 1000 $ și diplome de merit, care le vor fi înmânate în cadrul unei festivității organizate de către Primăria municipiului Cluj-Napoca, împreună cu Prof. Rada Mihalcea. Premiile pentru căştigătorii acestui concurs sunt asigurate de următorii sponsori: iQuest, Emerson și Coral Impex.În cadrul acestei festivităţi de premiere va fi prezent și domnul prof. univ. dr. Radu Munteanu, fost rector al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, personalitate importantă din domeniul cercetării. 60 de persoane s-au înscris anul acesta competiția pentru câștigarea acestor premii, dublu față de numărul candidaților înscriși anul trecut. Condițiile esențiale pentru calificare au fost ca cei înscriși să lucreze în cercetare într-un domeniu de știință sau inginerie, la universități, institute de cercetare sau companii din întreaga țara și să nu depășească vârsta de 35 de ani (împliniți până la data de 31 decembrie 2019, inclusiv).

Materialele au fost transmise până la data de 31 mai 2019, iar nominalizările au fost evaluate de o comisie formată din cercetători din domeniul științei și ingineriei, condusă de Prof. Rada Mihalcea (University of Michigan). Concursul a fost lansat de Primăria Cluj-Napoca în anul 2015, în parteneriat cu Prof. Rada Mihalcea, Cetăţean de onoare al municipiului Cluj-Napoca – se spune în încheierea Comunicatului Primăriei.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Exit mobile version