DE FOC ! Ghinion TERIBIL pentru echipele românești la tragerea la sorți

Tragerea la sorți de vineri pentru turul 3 preliminar din Liga Campionilor și Liga Europa a fost una cu ghinion pentru echipele românești.

Steaua va evolua în turul 3 preliminar al Ligii cu Partizan Belgrad, unul dintre cei mai puternici adversari din urnă. Roș-albaștrii vor juca împotriva campioanei Serbiei dacă ambele se califică mai departe. În turul 2 preliminar,  în prima manșă Steaua a învins cu 2-0 la Trencin, iar Partizan a trecut acasă cu 1-0 de Dila Gori.

Nici în Liga Europa lucrurile nu au stat mai bine pentru români. AȘA Târgu Mureș va juca împotriva lui St. Etienne în turul 3 preliminar din Liga Europa. Francezii au încheiat pe locul 5 campionatul și sunt una dintre cele mai iubite echipe din Franța.

Astra Giurgiu a învins cu 1-0 pe Inverness și are șanse mari să se califice în turul 3. Acolo va avea o misiune infernală în compania lui West Ham, echipă de Premier League.

Culmea, cel mai accesibil adversar este pentru echipa cu cele mai mici șanse de calificare, FC Botoșani. Moldovenii au pierdut turul cu Legia, scor 0-1, însă dacă reușesc miracolul și se califică, FC Botoșani va juca împotrivă lui FK Podgorica.

Meciurile din turul trei preliminar sunt programate la 28/30 iulie – turul și 4/6 august returul.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii