Acasă Diverse Ce evenimente se vor desfășura la Iulius Park în următoarea perioadă

Ce evenimente se vor desfășura la Iulius Park în următoarea perioadă

morometii

Iulius Park a devenit un centru de evenimente în aer liber după ce pandemia creată de noul coronavirus și-a făcut simțită prezența și în România. Astfel, seria de evenimente continuă și în săptămâna 21-27 septembrie.

Cu siguranță vă veți regăsi piesele preferate în repertoriul ei, care cuprinde stiluri muzicale diferite, de la pop la soul și de la jazz la R&B. Spectacolul va fi completat cu acrobații elegante, care imită mișcările line ale păsărilor, Nightingale oferind pentru cei prezenți un show într-o colivie. Ajuns la a 10-a ediție, TiMAF continuă până pe 26 septembrie, în diferite locații din oraș.

Participarea este gratuită, înscrierea fiind obligatorie, date fiind locurile limitate, pentru păstrarea distanțării sociale. Detalii sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului.

Dacă preferi evenimentele cu adrenalină, duminică, de la ora 12.00, Iulius Parc găzduiește primul concurs de Street Lifting, organizat de Asociația „Poți fi și tu campion”.  Demonstrează că lunile petrecute la sală nu au fost în zadar și înscrie-te la una dintre cele trei probe: tracțiuni la bară, flotări la paralele sau genuflexiuni pe un picior!

De vineri până duminică, în perioada 18 – 20 septembrie, în Atriumul Iulius Mall Cluj va fi prezent Târgul de Handmade, de unde îți poți completa garderoba cu accesorii unicat sau poți alege cadouri cu personalitate.

Începutul săptămânii viitoare este despre arta dramaturgică. În perioada 21 – 23 septembrie 2020, în Iulius Parc va avea loc Festivalul Historiada Liceenilor, un eveniment dedicat teatrului, organizat de liceeni, pentru liceeni. Ateliere, activități recreative și sociale, concurs între trupe sau competiții de monolog, toate vor încânta publicul și îi vor încuraja pe viitorii mari actori.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version