Bărbat acuzat de tâlhărie, reținut de polițiștii din Turda

Poliţiştii clujeni au depistat şi au reţinut pentru 24 de ore un bărbat acuzat de tâlhărie, care ar fi agresat o persoană pe raza municipiului Turda, iar ulterior i-ar fi sustras un telefon și o sumă de bani; față de aceștia instanța a hotărât arestarea preventivă pentru 30 zile.    

În 24 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Turda, cu sprijinul polițiștilor din cadrul IPJ Hunedoara, au depistat doi bărbați, de 22 și 24 de ani, din Hunedoara, care ar fi sustras de la un alt bărbat, prin violență, un telefon și o sumă de bani.

Cu ocazia cercetărilor a rezultat că, în  23 iulie a.c., bărbatul de 39 de ani, din Hunedoara, s-ar fi înțeles cu cei doi să îl transporte cu autovehiculul din municipiul Cluj-Napoca la localitatea de domiciliu.

Pe traseu s-au oprit la o stație de carburant din municipiul Turda, iar în urma unor neîntelegeri privind transportul, cei doi au lovit victima și au deposedat-o de un telefon mobil și un portofel din piele în care se afla o sumă de bani.

În urma probatoriului administrat a fost dispusă continuarea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal, iar față de cei doi bărbați de 22 și 24 ani a fost luată măsura reţinerii pentru 24 ore.

În 25 iulie a.c. față de cei doi bărbați s-a dispus măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 zile.

Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, sub coordonarea unităţii de parchet competente.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii