10 linii telefonice noi la DSP Cluj. Cazurile cresc și oamenii au nevoie de instruire. 10 boluntari vor răspunde nevoilor clujenilor

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

DSP Cluj suplimentează 10 linii telefonice pentru apelurile COVID-19. Voluntarii sunt pregătiți să răspundă nevoilor oamenilor, iar Prefectul, Mircea Abrudean, a anunțat că la DSP Cluj au fost introduse acestea din cauza creșterii mari a numărului ce cazuri de coronavirus. Astfel, crește și numărul apelurilor telefonice la liniile dedicate COVID-19 din Cluj, iar DSP-ul nu mai face față.

Zece voluntari s-au oferit să ajute clujenii care sună la DSP. Prefectul afirmă că liniile vor fi disponibile din această săptămână.

„Vor funcționa acolo zece voluntari pentru a răspunde în permanență la solicitările tot mai numeroase care vin pe adresa DSP-ului. Sunt nenumărate apeluri, oamenii sună și întreabă ce au de făcut, iar, din păcate, în momentul acesta, liniile telefonice DSP sunt sufocate, nu au cum să facă față. La 350 de pozitivi pe zi sunt 350 de anchete epidemiologice, ori 4-5 contacți fiecare, înseamnă peste 1.200 de telefoane în fiecare zi. E fizic imposibil să faci asta oricâți oameni ai avea și atunci încercăm să găsim soluții pentru că cineva trebuie să răspundă la telefoane, oamenii trebuie informați”, a explicat prefectul Mircea Abrudean.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău