Rectorul Daniel David spune că într-o săptămână vom știi ce studenți se vor întoarce la facultate

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Începerea semestrului II în format fizic este un subiect asupra căruia studenții Universității Babeș Bolyai oferă o deosebită atenție. Zecile de mii de studenți așteaptă să afle dacă vor reveni fizic la facultate sau nu. Rectorul Daniel David a declarat pentru Betanova Cluj că răspunsul este momentan incert, dar că a dat „în lucru decanilor la facultăți”, scrie Betanova Cluj.

Când se va știi ce se întâmplă

„Nu am încă detaliile, dar am dat în lucru decanilor la facultăți. Noi mergem pe descentralizarea modului în care o să funcționeze facultățile, ținând cont de profilul pe care-l au, de spațiile pe care-l au la dispoziție”, declară rectorul UBB, Daniel David. Acesta precizează că în termen de o săptămână facultățile vor decide ce varianta aleg.

Rectorul a spus că el ar prefera varianta clasică, dar facultățile vor decide

„Trebuie să discute studenții cu cadrele didactice de acolo și să vină să-mi propună o variantă. Eu le-am sugerat tuturor că varianta pe care eu o prefer este să fie cât mai mult hibridă. Sigur, dacă s-ar putea clasic, clasic, dar dacă nu, să fie cât mai mult hibridă. Decizia o să vină și din zona lor”, a adăugat rectorul Daniel David

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău