Primăria Cluj-Napoca premiază elevii de nota 10 și cadrele didactice

În urma rezultatelor excepționale obținute la examenul de bacalaureat 2020, Primăria Municipiului Cluj-Napoca oferă o recompensă pentru fiecare elev care a obținut nota 10 și de asemenea toate cadrele didactice care i-au îndrmat, format și suținut pe parcursul anilor de învățământ liceal.

Primăria propune alocarea sumei de 139.000 lei pentru premiera elevilor și cadrelor didactice, fiecare va primi o recompensă simbolică pentru efortul și timpul acordate studiului.

“Elevii clujeni au reușit și în acest an performanțe remarcabile, situându-se în topul ratelor de promovabilitate, atât la Evaluarea Națională cât și la Bacalaureat.” preciează Emil Boc într-o postare de pe facebook.

Felicit încă o dată toți elevii, profesorii, părinții și Inspectoratul Școlar Județean pentru performanțele obținute în acest an și îi asigur în continuare de susținerea Primăriei Municipiului Cluj-Napoca, a mai precizat Boc.

În total 69 elevi și 70 profesori sunt recompensați pentru performanța de la examenele de Evaluare Națională și Bacalaureat.

Proiectul de hotărâre poate fi consultat pe site-ul Primăriei Cluj-Napoca.

 

 

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii