nelu tataru

Nelu Tătaru, despre deschiderea școlilor: „În a doua jumătate a lunii august vom ști exact cum se deschide școala”

„În a doua jumătate a lunii august vom ști exact cum se deschide școala”, a declarat ministrul Sănătății, Nelu Tătaru. Acesta este răspunsul ministrului Sănătății, cu o lună și jumătate înainte de începerea școlii, 14 septembrie 2020 fiind la acest moment cel mai incert debut de an școlar din istoria recentă, scrie Edupedu.ro.

Și premierul Ludovic Orban a declarat în cursul dimineții că „nu poți să creezi o previziune astăzi, care să fie modificată în funcție de evoluția pandemiei”, lăsând de înțeles că e prea devreme.

Amintim că elevii din patru asociații județene au protestat în această dimineață în fața Guvernului, cerând executivului condus de Ludovic Orban să descentralizeze decizia deschiderii școlilor și să anunțe oficial modalitățile finale de începere a cursurilor.

Articolul continuă mai jos:
farmec.ro - Livrăm frumusețe!
În urmă cu o săptămână, întrebat tot despre cum se vor deschide școlile, Ludovic Orban răspundea: „Cred că presiunea de a comunica informații despre deschiderea școlilor acum este, mai degrabă, rezultatul inițiativei demoagogice a PSD care m-a chemat să vorbesc despre școală, despre câte-n lună și-n stele”.
Articolul original, pe Edupedu.ro.
Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii