Câteva școli din Cluj își modifică scenariul de funcționare. O grădiniță din Turda trece la scenariul verde

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Prefectul de Cluj, Mircea Abrudean a transmis astăzi că în unele școli din județul Cluj se va modifica scenariul de funcționare. astfel, toate unitățile de învățământ din Aghireșu intră în scenariul verde. Totodată, o școală postliceală din Dej și o grădiniță din Turda trec, de asemenea, în scenariul verde.

„Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Cluj a aprobat aseară câteva modificări de scenarii privind funcționarea unităților de învățământ din județ, ca urmare a schimbării situației epidemiologice, la propunerea Inspectoratului Școlar Județean Cluj și cu avizul Direcției de Sănătate Publică a Județului Cluj.

Astfel, unitățile de învățământ din comuna Aghireșu intră de mâine, 23.09.2020, pe scenariul 1 de funcționare, iar unitățile de învățământ din comuna Mintiu Gherlii trec pe scenariul 3, ca urmare a depășirii ratei de incidență de 3 cazuri la mia de locuitori.

Alte două unități de învățământ din municipiile Dej și Turda, vor funcționa după scenarii modificate: școala Postliceală „Louis Pasteur” Dej trece la scenariul 3 de funcționare, iar Grădinița cu Program Prelungit „Prichindelul Isteț” Turda, trece la scenariul 1.

După ultima hotărâre a CJSU Cluj, 8 unități de învățământ preuniversitar din județ funcționează pe scenariul 3.
Evoluția epidemiologică la nivelul județului va fi evaluată constant de autorități, iar modificarea scenariilor de funcționare a unităților de învățământ, precum și alte măsuri necesare pentru reducerea riscului de îmbolnăvire în rândul comunității, vor fi luate imediat ce situația o va impune”, a transmis prefectul.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău