VIDEO. Anisie a anunțat în ce condiții un copil poate să facă școală doar online. Documentele necesare

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Copiii care suferă de boli cronice sau au în familie persoane din categorii de risc pot face școală doar online, pentru a evita riscul infectării cu COVID-19. Părinții trebuie să ducă la școală o adeverință de la medicul de familie pentru acest lucru, a spus ministrul Educației, Monica Anisie la Digi24.

Părintele trebuie să evalueze starea de sănătate a membrilor de familie și, dacă părintele consideră că este o situație care ar putea să genereze o boală suplimentară pentru membrii familiei, poate opta pentru învățarea online. Am experimentat deja acest lucru în perioada pregătirii pentru examenele naționale”, a spus Anisie.

Este suficient să anunțe școala că are un caz de îmbolnăvire în familie și să prezinte un document în acest sens, pentru că există posibilitatea ca fiecare să aleagă varianta statului acasă, însă Ministerul Sănătății a prevăzut acest lucru, că vor putea desfășura activitățile educaționale în sistem online. Prin urmare, școala trebuie să asigure posibilitatea de a continua învățarea de acasă”, a sps ea.

Documentul necesar este o adeverință de la medicul de familie.

Articolul intergal, pe Edupedu.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău