Vin la Cluj! WineUp Fair in Transylvania

300 de vinuri vor putea fi degustate la Palatul Banffy, la standurile producătorilor și importatorilor în cele trei zile ale celui mai important târg de profil din România, cu 30 de reprezentanți ai industriei din ţară și din străinătate.

“Una din schimbările majore în organizarea WineUp Fair in Transylvania este locația: am hotărât să ne mutăm la Muzeul de Artă Cluj-Napoca. Este o decizie care ne apropie mai mult de ideile noastre incipiente: să creăm un concept complex de asociere între cultura extraordinară a vinului și sferele creative ale artei. În acest an vom expune standurile producătorilor și importatorilor într-o clădire cu o istorie valoroasă și cu un ”mise-en-place” extrem de ofertant”, susţin organizatorii.

Printre specialiştii internaţionali invitaţi să susțină masterclassuri se numără Essi Avellan, Elod Adam, Daniel Ercsey. Pe toată durata târgului va avea loc o expoziție de arte vizuale care are ca principal subiect de creație ”Vița vie”. Artiști contemporani recunoscuți la nivel național și internațional își vor vernisa operele.

În cadrul unei evaluări internaționale, membrii juriului vor degusta vinurile producătorilor, vor face o analiză argumentată, cu oferirea unui feedback despre calitatea vinurilor, raportul calitate-preț, previziuni și recomandări privind prezența acestor vinuri pe piața națională și internațională, iar vizitatorii vor putea degusta topul selecției oficiale realizate de juriul internațional. Evenimentul va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 24-26 martie.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii