VIDEO / Școala de șoferi Auto Rally a intrat în insolvență. Cursanții au rămas cu buzele umflate

Zeci de cursanţi ai şcolii de şoferi Auto Rally, din Cluj-Napoca, au rămas cu buza umflată, după ce compania a intrat în insolvenţă, iar activitatea acesteia a fost suspendată de Inspectoratul pentru Controlul Traficului Rutier, anunță TVR Cluj.

Oamenii spun că nu-şi mai pot duce la bun sfârşit cursurile pentru obţinerea permisului de conducere, pentru care au plătit câte o mie de lei fiecare.

Mate Lang s-a înscris la Auto Rally în iunie. După nicio lună, şcoala s-a închis: ”Este un sistem unic, am mai fost şi la o altă şcoală şi mi-au zis că nu ma pot băga în sistem până nu mă scot din sistem ăştia de la Rally. 02:19  M-am dus ieri şi nu era nimeni. Mai aveam de făcut 14-16 ore.”

Şi Gabriel a rămas doar cu bonul care dovedeşte suma plătită pentru a obţine permisul de conducere pentru categoria A: Am plătit o mie , bani pe care probabil nu o să îi mai văd niciodată.”

Mihai Badiu, inspector şef teritorial ISCTR a declarat pentru TVR Cluj: ”În urma unui control fiind constatate anumite deficienţe s-a decis suspendarea activității firmei pe 30 de zile. Perioada poate fi redusă dacă școala face dovada remedierii acelor deficienţe.”

În această situaţie se află alte zeci de persoane. Pentru a-și recupera banii, oamenii trebuie să apeleze acum la instanță.

Patronul firmei a declarat pentru ZiardeCluj că şcoala pe care o conduce va încerca să elibereze cât de repede dosarele celor înscrişi.

Tinerii care nu au mai apucat să îşi termine cursurile de conducere auto au creat o comunitate virtuală, unde încearcă să sensibilizeze autorităţile cu privire la problema lor, anunță TVR Cluj.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii