Sunteti aici:EconomicTârgul de Cariere revine la Cluj cu peste o mie de oportunități de angajare

Târgul de Cariere revine la Cluj cu peste o mie de oportunități de angajare

Publicat in data

Cea mai mare rețea de evenimente de recrutare din România și Republica Moldova, Târgul de Cariere, revine cu două ediții dedicate tinerilor specialiști în căutarea unui loc de muncă.

Peste 7.500 de studenți și absolvenți sunt așteptați la Casa de Cultură a Studenților la Târgul de Cariere Global, cu oferte de angajare în domenii generale precum serviciu clienți, auto și automotive, finanțe-bănci, retail, framaceutic și medical, logistică și transport (12 – 13 mai), și la Târgul de Cariere în IT, eveniment dedicat exclusiv mediului Information Technology (14 – 15 mai).

În total, la cele 80 de standuri de angajatori se oferă circa 1100 de oportunități de carieră variate – de la posturi cu normă întreagă până la internship-uri plătite, stagii de practică sau programe de volntariat în țară și în străinătate.

Târgul de Cariere Global îl are ca parteneri premium pe Steelcase, lider mondial în industria mobilierului de birou, iar ca parteneri pe Bombardier, Bosch, buw, CSI, E.ON, eJobs, Endava, EXL, Flextronics, Fujikura, Genpact, Leoni, Office Depot, Sykes, Terapia Ranbaxy și Thomsons, iar printre participanți se mai numără Axience, Continental-ContiTech , Cora, Evalueserve, FastTrackIT, FSA România, Institutul Phoenix, Kastamonu România, Lugera, Lycamobile, Teaching România, TotalStay Group, Universal Alloy Corporation, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară a Zonei Metropolitane Cluj și AIESEC.

Candidații sunt așteptați marți și miercuri, 12-13 mai, între orele 10 și 16, la Casa de Cultură a Studenților.

„Săptămâna carierei” continuă joi și vineri, 14 și 15 mai, cu Târgul de Cariere în IT, eveniment special dedicat pasionaților de acest domeniu.

Partenerii premium sunt Accenture, Accesa, eVision Industry Software, Intacct Development, Siemens, Steelcase și Ve Interactive, iar parteneri ai târgului: Bombardier, eJobs, Garmin, Idea Studios și Unicredit Business Integrated Solutions. Dintre participanți mai fac parte Bosch, EBS, FastTrackIT, Gameloft, ISDC, msg systems, Nexia Consulting, OCEDO, Safe Software, TBA, Telenav și Wayfare.

„În cele 4 zile de târguri la Cluj vom avea, ca de fiecare dată, oportunități variate de angajare, dar și workshop-uri tehnice pe teme interesante și competiții în IT de tip Speed Coding Challenge fără ca acestea să presupună vreo taxă de participare. Este ocazia ideală pentru cei interesați să învețe mai multe prin sesiuni practice sau să-și dovedească abilitățile tehnice pe loc impresionând astfel angajatorii, și maximizându-și șansele de a fi ulterior programați la interviuri” susțin organizatorii.

Programatorii își pot arăta priceperea chiar la târg, în cadrul competițiilor Speed Coding Challenge organizate de Bosch, Idea Studios și Siemens pe limbaje de programare precum Java, C/C#, Flash Unity au Pyhton, iar cele mai reușite rezolvări vor fi premiate pe loc.

În plus, în prima zi a târgului în IT, 14 mai, studenții și absolvenții de IT pot participa la workshop-urile organizate de Siemens de la orele 13 („What’s the benefit of Agile software development) și Intacct Development de la orele 15 (Cloud computing financial management and accounting applications), ambele sesiuni având loc în sala Vest a Casei de Cultură. Accesul la ateliere este gratuit și se realizează pe bază de înscriere prin completarea formularului dedicat de pe pagina târgului.

În premieră, compania Bosch va organiza în 21 mai două sesiuni tehnice pe echipe chiar „la ei acasă” în sediul companiei.  Au pregătit o agendă de o zi cu prezentări, vizită de companie dar și workshop-uri inetarctive.

Vizitatorii târgurilor își vor putea îmbunătăți CV-ul la standul de consiliere în carieră, iar cei care vin cu CV-ul eJobs completat minim 90% intră în cursa pentru un laptop de ultimă generație oferit de către platforma numărul 1 de recrutare din România- eJobs.

INTRA IN DISCUTIE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Câmpia Turzii. Cum se construiește ilegal cel mai mare bloc de după Revoluție

Familia unuia dintre cei mai bogați oameni din Câmpia Turzii s-a gândit să ridice...

UNTOLD 2022 EXCLUSIV: Ce maneliști vor fi pe main stage?

Momentele surpriză pregătite de către organizatorii Untold vor face ca ediția din 2022 să fie de neuitat!

Cum au crescut prețurile la chirii pe cartiere

Site-ul Ceasul Cetății a observat că au crescut prețurile la chirii, imediat după revenire...

Nelson Mondialu și oda pentru Emil Boc (video)

Pe 50.000 de vizualizări are până acum oda, Emblema Romaniei, lui Nelson Mondialu, care...

Alte articole

Câmpia Turzii. Cum se construiește ilegal cel mai mare bloc de după Revoluție

Familia unuia dintre cei mai bogați oameni din Câmpia Turzii s-a gândit să ridice...

UNTOLD 2022 EXCLUSIV: Ce maneliști vor fi pe main stage?

Momentele surpriză pregătite de către organizatorii Untold vor face ca ediția din 2022 să fie de neuitat!

Cum au crescut prețurile la chirii pe cartiere

Site-ul Ceasul Cetății a observat că au crescut prețurile la chirii, imediat după revenire...