Statul a vândut fierul vechi din curtea lui Dincă. Urmează să vândă un Lamborghini Aventador și un avion Cessna

ANABI (Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate) a vândut la licitație fierul vechi găsit în curtea lui Dincă. Cele 29.130 de kilograme de fier vechi (bucăţi din fier brut, tablă, butoaie, ţevi, plase din sârma), au fsot vândute cu 15.584 de lei.

Fierul vechi din curtea lui Dincă este umbrit, totuși, de planurile viitoare ale agenției. Aceasta își propune să vândă un Lamborghini Aventador, sechestrat în cadrul unui proces DIICOT Galați în dosarul proxeneților Spaidăr. Astfel, dacă Tribunalul Galați acceptă propunerea, statul Român va primi cel puțin 150.000 de euro pe mașină.

Pe lângă asta, agenția plănuiește să vândă un avion Cessna, indisponibilizat din 2012, în cadrul procesului pentru evaziune fiscală al lui Dorin Cupețiu, un afacerist din Deva, condamnat în primă instanță la 6 ani de detenție, scrie G4Media. ANABI a vrut să vândă acest avion și acum câțiva ani, dar administratorul judiciar al firmelor lui Cupețiu s-a opus, s-a bătut în instanță și a reușit să anuleze procedura de valorificare anticipată. Acum, ANABI a cerut din nou aprobarea Curții de apel Alba Iulia pentru vânzarea aeronavei.

Revenind la Dincă, ANABI își propune să vândă autoturismele acestuia. Furgoneta Fiat e din 1998, are 230.996 de km și preț de pornire la licitație de 4922 de lei. O dubiță, tot Fiat, care e din 1996, are 250.433 de km și e la a doua licitație. Are preț de pornire 3763 de lei.

ANABI a vrut să vândă și Renault Megane-ul argintiu cu care Dincă le-a răpit pe Alexandra și Luiza. Tribunalul Olt a anulat însă procedura ANABI de valorificare a mașinii lui Dincă pe motiv că este probă la dosar.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii