Fondatorul Marty investeşte într-o aplicaţie

Fondul de accelerare clujean Risky Business, alături de Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants şi investitor al fondului, a anunţat prima investiţie alocată unui start-up românesc, în valoare de 70.000 de euro, pentru dezvoltarea casei de marcat virtuale Ebriza.

Potrivit informaţiilor Risky Business, suma alocată ridică evaluarea start-up-ului Ebriza la jumătate de milion de euro. Cu banii investiţi, Ebriza urmează să devină mai mult decat un soft de casă de marcat, prin integrări cu alte soluții utilizate de comercianți.

Deja testată în câteva locații din Cluj, București și Constanta, Ebriza se accesează imediat și gratuit, comerciantul plătind doar un abonament lunar, în funcție de nivelul de utilizare. Ebriza reduce astfel semnificativ efortul și costul de operare a cafenelelor, restaurantelor, micilor magazine sau comercianților la început de drum, care nu au nevoie să investească în soluții scumpe de gestiune și casă de marcat.

Experiența facilă a utilizatorului

“Cheia dezvoltării Ebriza este integrarea cu diverse sisteme de livrări, furnizori sau contabilitate existente în piață, experiența facilă a utilizatorului și acces de pe orice tip de platformă în timp real. Pe asta ne vom concentra eforturile în următoarea perioadă”, afirmă Alexandru Mareş, CTO şi cofondator al Ebriza.

În același timp, Ebriza facilitează accesul comercianților la imprimante fiscale wireless, integrate cu soluţia lor, comerciantul operând astfel cu o tabletă și o imprimantă, în acord cu normele legale în vigoare. “Urmărim de ceva timp evoluția Ebriza și am decis să investim înțelegând potențialul acestei soluții și cunoscând valoarea echipei din spatele ei”, declară Radu Iuhas, founding partner Risky Business.

Marcelus Suciu, cofinanţator, alături de Risky Business, în proiectul Ebriza, susţine că a ales să sprijine casa de marcat virtuală convins de eficienţa testată în unele dintre propriile restaurante. “Nu aş fi investit dacă nu am fi testat soluţia pe propriul business. În felul acesta am înţeles cum va arăta viitorul caselor de marcat în Romania, şi este unul care merită sprijinit şi promovat 100%”, explică fondatorul Marty.

Ebriza.com este o casă de marcat virtuală, “software as a service”. Risky Business este un fond de accelerare privat, pornit la Cluj-Napoca în ianuarie 2017, ce reuneşte peste 30 dintre cei mai proeminenţi antreprenori şi investitori din Transilvania.

Acesta este primul program de accelerare din România care investeşte în startup-urile selectate, având la dispoziţie 250.000 de euro pentru primul an de activitate. Risky Business investeşte 20.000 de euro per startup, cu o participare de până la 100.000 de euro din partea investitorilor săi.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii