Proiectele de responsabilitate socială din Cluj, premiate la“Gala Romanian CSR Awards”

NTT Data România, companie clujeană de tehnologia informaţiei, a fost nominalizată la “Gala Romanian CSR Awards”, care va avea loc în capitală pe 5 aprilie, pentru proiectele sale de responsabilitate socială.

Compania clujeană se poziţionează printre cele care lansează anual un raport Corporate Social Responsibility (CSR) pe anul precedent. Acesta conţine mesajul directorului general Daniel Metz, politicile de abordare pentru 2017 şi activităţile în care organizaţia s-a implicat în anul calendaristic 2016.

“Mă bucur să putem sprijini în continuare comunitatea în care trăim. Această abordare, de deschidere către societate, reprezintă pentru noi, dincolo de o dorinţă transparentă de implicare, şi un mod de a ne manifesta recunoștința faţă de comunitatea din care facem parte, cea care de-a lungul celor 17 ani de experienţă ne-a oferit încrederea faţă de întreaga noastră sferă de activitate”, a declarat Daniel Metz.

NTT România s-a implicat în principal în domeniile educaţie, sănătate, mediu, sport, cercetare şi inovare. În acest an compania va sprijini proiecte de mari dimensiuni în folosul comunităţii precum Campionatul European de Gimnastică, Zilele Clujului, Innovation 2.0 sau Electric Castle, în calitate de partener oficial.

Compania de tehnologia informaţiei EBS România Cluj a devenit anul trecut NTT Data România, după integrarea sa în grupul japonez. Directorul general al acesteia, Daniel Metz, a estimat că numărul angajaţilor va ajunge la 3.300, iar cifra de afaceri, la 100 de milioane de euro până în 2020.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii