Primul designer clujean care va vinde în reţeaua Auchan

Grupul francez va introduce în oferta sa prima colecție vestimentară semnată de un designer român, exclusiv pentru lanţul comercial.

Proiectul va demara din această lună, poartă denumirea „Designeri români pentru România” şi va introduce în gama sa de articole vestimentare colecții-capsulă create de designeri români exclusiv pentru Auchan. Prima etapă a proiectului o marchează lansarea colecției „S’épanouir”, semnată de Diana Flore.

Gamele de produse din magazinele și raioanele de textile In Extenso by Auchan din incinta hipermarketului vor fi extinse cu minicolecții vestimentare semnate de designeri români.

Primul designer care se alătură inițiativei Auchan este Diana Flore, absolventă a Universității de Arte din Cluj și membră a echipei de creație a Irinei Schrotter. Recunoscută pentru proiectele ei de styling, Flore a creat exclusiv pentru Auchan opt articole vestimentare pentru doamne și fetițe, toate având la bază simbolul floral, devenit un punct de referință pentru creațiile sale.

Colecția „S’épanouir” impresionează nu doar prin designul său unic, ci și datorită versatilității sale, piesele fiind ușor de adaptat atât pentru un stil casual, cât și pentru ocazii speciale.

Aceasta este alcătuită din piese şic și comode, ce pot fi ușor accesorizate pentru a fi purtate în acest sezon, indiferent de ocazie. Paleta cromatică, specifică designerului clujean, este alcătuită din nuanțe intense de lila și magenta, potrivite sezonului rece.

O surpriză a acestei colecții o reprezintă cele două articole create special pentru fetițele cu vârste cuprinse între 4-8 ani. Acestea respectă întocmai design-ul unitar al colecției, ceea ce permite mămicilor o asortare completă cu  vestimentația celor mici.

„A fost o adevărată plăcere pentru mine să creez această colecție special pentru clienții Auchan. Am luat în calcul nevoia lor de a deține articole vestimentare de calitate, care pot fi purtate pe o perioadă mai lungă de timp în multiple ocazii, și care să se încadreze în tendințele de modă actuale”, a menționat Diana Flore.

Auchan are în portofoliu 33 de hipermarketuri, cu o suprafaţă de vânzare de 280.000 mp şi 11.000 de angajaţi. Este al cincilea angajator privat din România, cu afaceri de 1 miliard de euro în 2015. Principalii săi concurenţi de pe piaţa clujeană a hipermarketurilor sunt Carrefour, Kaufland, Cora.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii