apartamente

Prețurile apartamentelor din Cluj-Napoca și Florești cresc din nou

Prețurile apartamentelor scoase la vânzare în Cluj-Napoca și Florești au înregistrat o creștere de în luna august, comparativ cu luna iulie.

În Cluj-Napoca prețul a crescut cu 62 de euro (4%), de la 1.446 la 1.508 iar, în Florești prețul a crescut cu 29 de euro (3,5%), de la 815 la 844, potrivit unei analize Blitz Imobiliare

S-au înregistrat creșteri de prețuri pe metru pătrat în toate cartierele Clujului, excepție fiind cartierul Andrei Mureșanu. Aici prețul a scăzut cu 11 euro pe metru pătrat.

Cea mai mică creștere, conform Indicelui Blitz, se regăsește în Zorilor – 17 de euro, iar cea mai mare în Grigorescu – 110 euro.

Consider că trendul de creștere al prețurilor din luna august se va menine și în perioada imediat următoare. Mai mult de atât, ne așteptam ca odată cu sfârșitul verii și implicit sfârșitul perioadei de concedii, să crească numărul celor care vor fi interesati de achiziții în imobiliare.” Claudiu Nastasache, Senior Broker II – Team Leader Blitz.

Principalele motive care au determinat această creștere sunt întoarcerea din concedii a celor ce vor să investească în imobiliare, dar și venirea studneților pentru care părinții caută să achiziționeze o locuință.

Citește și:

Apartamentele din Cluj, prețuri mai mari cu 14% față de București

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare