„Pașaport Gerovital”, o campanie pentru românii de pretutindeni

De 1 Decembrie, Farmec, cel mai important producător român de cosmetice, lansează cea de-a doua ediție a campaniei „ Pașaport Gerovital”, menită să facă o bucurie românilor de pretutindeni care duc dorul produselor 100% românești de calitate, produse realizate de Specialiștii Farmec în Laboratoarele de cercetare din Cluj-Napoca.

Campania se derulează pe www.farmec.ro în perioada 1-3 decembrie, timp în care consumatorii sunt invitați să își surprindă rudele sau prietenii din străinătate, dar și din țară, cu produse 100% românești.

Astfel, Farmec oferă cadou transport gratuit pentru orice cumpărături în valoare de minim 99 lei, atât pentru comenzile efectuate din România, cât și pentru cele externe. În campanie sunt incluse toate produsele prezente pe www.farmec.ro: produse din cele mai noi game cum ar fi Gerovital H3 Derma+ și Gerovital Tratament Expert, dar și din game deja testate și iubite de milioane de consumatori, precum Gerovital Happiness, Gerovital Perfect Look, Gerovital H3 Men, Farmec Natural, Doina și Aslavital.

Livrarea produselor este disponibilă în România, Austria, Belgia, Bulgaria, Cehia, Croația, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Irlanda, Italia, Letonia, Lituania, Luxembrug, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia și Suedia.

Campania Pasaport Gerovital este cadoul companiei Farmec pentru românii de pretutindeni. Pentru că nimic nu spune mai frumos “La mulți ani” decât mirosul familiar al cremelor cu care aceștia au crescut.

La mulți ani românilor de pretutindeni!
###
Despre Farmec SA Cluj-Napoca

Farmec S.A. Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, este un brand emblemă pentru România, al cărui portofoliu impresionează o lume întreagă prin produse mereu actuale și moderne, concepute în laboratoare performante. Compania are acreditări internaționale ale proceselor de fabricație și comercializează produsele din portofoliu în peste 30 țări.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile noastre de social media.
Twitter: https://twitter.com/farmec
Facebook: facebook.com/farmec.company
Contact:
Iulia Goagă, Chapter 4 România
0748 222 508

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii