O antreprenoare din Cluj a realizat cea mai mare platformă virtuală de design din România

Întreprinzătoarele Genoveva Hossu (Cluj) și Camelia Șucu (București) au anunțat o premieră pentru mediul virtual: cea mai mare bibliotecă digitală de produse de design interior din România.

Aceasta grupează 600 de branduri și prezintă 300 de cataloage în cadrul celei mai mari biblioteci de acest tip: de la mobilier, obiecte de decor și corpuri de iluminat, la accesorii sanitare, finisaje, drapaje și tapet, în total 40.000 de produse. Cataloagele se actualizează constant.

“Nevoile pieței, atât de complexe și profunde, ne-au determinat să găsim o soluție pentru felul în care este privit retailul în România. Am recurs la un concept inovator de bibliotecă digitală, care e doar teoretic o extensie de e-commerce. Nouă ni se pare genială și ideea de a vedea cum se amenajează un interior. Cataloagele noastre oferă exact acest lucru: viziunea despre cum ar trebui integrată o anumită piesă în propriul decor”, spune Hossu, strategic partner la ClassIN.

Hossu și Șucu au activat recent o rețea de cinci showroom-uri la Cluj-Napoca și la București. Acestea au denumirile ClassIN, Natuzzi Italia și Natuzzi Editions, găzduiesc colecții de mobilier, accesorii de interior includ produse destinate amenajărilor interioare, consultanță, soluții la cheie și servicii 3D (randări, tururi virtuale, realitate augmentată), iar cele Natuzzi se axează pe colecțiile producătorului italian de mobilă.

“Am construit o platformă de parteneriat strategic în industria designului interior, care se adresează atât iubitorilor de frumos, cât și specialiștilor din industrie”, a spus Camelia Șucu. Cele două antreprenoare negociază preluarea unei unităţi de producţie a mobilei în Floreşti.

Genoveva Hossu, fondatoarea showroomului de decoraţiuni Ingeno, şi Camelia Şucu, investitoare în industria mobilei şi în comerţ, au devenit asociate din 2015. Şucu a vândut cu 40 de milioane de euro acţiunile sale la Mobexpert și mai deține companiile Piaţa de Gros Abundia (comerţ cu legume şi fructe), şi Iconic Health (producător de sucuri naturale).

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii